Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amit tudnod kell - prevenció képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Amit tudnod kell - prevenció - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Amit tudnod kell - prevenció
Keresés
Találatok száma - 4 db
 A rossz szív jelei

A rossz szív jelei

A nők zöme a mellráktól retteg, pedig a statisztikák szerint főleg a klimax után, négyszer nagyobb az esélyük arra, hogy valamilyen szívbetegségbe halnak bele. Vannak sajátos előjelei a szívbetegségnek, és az életviteli kockázati tényezők is számosak.

A máj és betegségei

A máj és betegségei

A máj a szervezet központi laboratóriuma. Több mint 500 életfontos funkcióját azonosították már. Az orvostudományban kevésbé jártasak a májpanaszokat egyszerűen az alkoholizmus következményének tekintik, pedig a vírusok, a gyógyszerek, az anyagcsere és az immunrendszer hibái ugyancsak komoly májbetegségeket okozhatnak. Hogyan menthetjük meg mégis májunkat?

B2 vitamin: megelőzhető a krónikus fejfájás

B2 vitamin: megelőzhető a krónikus fejfájás

A sárgászöld, fluoreszkáló pigmentet, a B2-vitamint 1879-ben fedezték fel, 1935-ben állították elő először mesterségesen. Néhány kutató úgy véli, hogy a migrént az agysejtek csökkent energiatermelése okozza, mivel a riboflavin szerepet játszik az energiatermelésben, a vitamin megfelelő szedésével megelőzhető a krónikus fejfájás is.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Gombás fertőzés, daganat, ekcéma

Gombás fertőzés, daganat, ekcéma

Te is a nyugalom szigeteként gondolsz az otthonodra? Bizonyára eszedbe sem jut, hogy betegségek forrása is lehet. Néhány rosszul elhelyezett törölköző, a kelleténél jobban záródó ablakok, nem megfelelően szellőző fürdőszoba - apróságok, mégis olyan dolgok, melyek következtében az otthonod akár komoly betegségek forrásává is válhat A penész és a gombák ugyanis nem kímélnek, ahogy a takarításhoz elengedhetetlennek tűnő tisztítószerek sem arról híresek, hogy óvják az egészséged. Ha nem akarod, hogy az otthonod próbára tegye az immunrendszered, ismerd meg a veszélyforrásokat, és előzd meg a bajt

Tuti menü