Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amit tudnod kell - prevenció képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Amit tudnod kell - prevenció - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Amit tudnod kell - prevenció
Keresés
Találatok száma - 4 db
 A rossz szív jelei

A rossz szív jelei

A nők zöme a mellráktól retteg, pedig a statisztikák szerint főleg a klimax után, négyszer nagyobb az esélyük arra, hogy valamilyen szívbetegségbe halnak bele. Vannak sajátos előjelei a szívbetegségnek, és az életviteli kockázati tényezők is számosak.

A máj és betegségei

A máj és betegségei

A máj a szervezet központi laboratóriuma. Több mint 500 életfontos funkcióját azonosították már. Az orvostudományban kevésbé jártasak a májpanaszokat egyszerűen az alkoholizmus következményének tekintik, pedig a vírusok, a gyógyszerek, az anyagcsere és az immunrendszer hibái ugyancsak komoly májbetegségeket okozhatnak. Hogyan menthetjük meg mégis májunkat?

B2 vitamin: megelőzhető a krónikus fejfájás

B2 vitamin: megelőzhető a krónikus fejfájás

A sárgászöld, fluoreszkáló pigmentet, a B2-vitamint 1879-ben fedezték fel, 1935-ben állították elő először mesterségesen. Néhány kutató úgy véli, hogy a migrént az agysejtek csökkent energiatermelése okozza, mivel a riboflavin szerepet játszik az energiatermelésben, a vitamin megfelelő szedésével megelőzhető a krónikus fejfájás is.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Gombás fertőzés, daganat, ekcéma

Gombás fertőzés, daganat, ekcéma

Te is a nyugalom szigeteként gondolsz az otthonodra? Bizonyára eszedbe sem jut, hogy betegségek forrása is lehet. Néhány rosszul elhelyezett törölköző, a kelleténél jobban záródó ablakok, nem megfelelően szellőző fürdőszoba - apróságok, mégis olyan dolgok, melyek következtében az otthonod akár komoly betegségek forrásává is válhat A penész és a gombák ugyanis nem kímélnek, ahogy a takarításhoz elengedhetetlennek tűnő tisztítószerek sem arról híresek, hogy óvják az egészséged. Ha nem akarod, hogy az otthonod próbára tegye az immunrendszered, ismerd meg a veszélyforrásokat, és előzd meg a bajt

Tuti menü