Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az alkohol - mértékkel képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Az alkohol - mértékkel - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Az alkohol - mértékkel
Keresés
Találatok száma - 4 db
AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP a digitális alkoholszondák lelőhelye! Ezen az oldalon digitális alkoholszondákról találhat leírásokat és képeket. 2 típusú van AS-001 digitális alkohol szonda és AS-002 digitális alkohol szonda. Ezek az alkohol szondák meg is rendelhetőek a weboldalon keresztül. Ha bármilyen kérdése van keressen bizalommal

Digitális alkoholszondák

Digitális alkoholszondák

A kulturált alkoholfogyasztáshoz hozzátartozik a mértékletesség is, aminek a betartásában sokat segíthetnek a különféle alkoholszondák, alkoholtesztek. Oldalunkon ezen készülékek széles választéka található a legegyszerűbb, igen kedvező árú belépő szintű készülékektől egészen a megbízható üzemanyagcellás hatósági kategóriás készülékekig. A kínálatunkban szereplő alkoholszondák egy része az Amerikai Közlekedési Minisztérium minősítésével is rendelkezik. Könnyebb betartani a szabályokat, ha van pontos visszajelzésünk.

Huszonötből egy emberrel az alkohol végez

Huszonötből egy emberrel az alkohol végez

Huszonötből egy haláleset az alkohol miatt következik be a világon - állítják kanadai kutatók. Európában a volt szovjet tagállamokban a legrosszabb a helyzet: ott minden hét emberből eggyel az italozás miatt kialakult betegségek végeznek.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Nem a válság okozza a munkahelyi stresszt?

Nem a válság okozza a munkahelyi stresszt?

A világ felgyorsult, mi pedig egyre többet 'stresszelünk'. Egy nemrég publikált felmérés szerint az élet minden területére beszivárgó jelenség legsúlyosabban dolgos énünket érinti, azaz a munkahely vált életünk legfőbb feszültségforrásává. Riasztó eredmény, hogy ez sokszor még a család feletti aggodalmakat is háttérbe szorítja, és sokan csak az alkoholt használják, mint lehetséges stresszoldót. Ifj. Serényi Jánost, az Értéktrend tanácsadó szakpszichológusát okokról és megoldásokról kérdeztük. Az Értéktrend Kft. felmérése magyarországi nagyvállalatok dolgozóit vizsgálta arra vonatkozóan, mit tartanak életük főbb feszültségforrásainak és hogyan keresik a megoldást problémáikra. Az eredmények a válság tükrében is megdöbbentőek. Kiderült, hogy az elmúlt két évben a legtöbb stresszt munkahelyi problémák okozták, háttérbe szorítva ezzel még a családi, társadalmi vagy egészségügyi aggodalmakat is. A felmérés másik szomorú tanulsága, hogy a stresszben élők a feszültséget első helyen alkohollal, dohányzással enyhítik, csak ezután próbálnak konstruktív megoldást keresni problémáikra, a jól bevált stresszkezelési eszközöket - például a sportot - pedig a többség nem alkalmazza.

Tuti menü