Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az alkohol - mértékkel képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Az alkohol - mértékkel - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Az alkohol - mértékkel
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alkoholszonda teszt magánszemélyeknek, cégek részére

Alkoholszonda teszt magánszemélyeknek, cégek részére

Minőségi alkoholszondák szuper árakon webáruházunkban! Széles választékunkban kínálunk egyszerűbb valamint egészen professzionális darabokat is. Kiszolgálunk kis-és középvállalkozásokat, nagyipari cégeket valamint magánszemélyeket is egyaránt. Válasszon megbízható alkoholtesztereink közül és mi villámgyorsan házhoz szállítjuk az egész országon belül. Kérdése van? Bátran hívjon minket a 36 1 2620508 vagy írjon nekünk a ertekesitesbp@bearings.hu e-mail címen, vagy jöjjön el Budapesti szaküzletünkbe! Várjuk!

Alkoholszonda webáruház

Alkoholszonda webáruház

Minőségi, belépő szintű és hatósági kategóriás alkoholszondák webáruháza. Termékeink között megtalálhatóak a kézi és telepített alkoholszondák is. Szervizünk az általunk és korábban a Sensorex Kft. által forgalmazott alkoholszonda márkák javítását vállalja, biztosítani tudjuk az éves kalibrációt és igény szerint kalibrációs jegyzőkönyv kiállítását is biztosítjuk. Alcoscan és FIT és LifeLOC alkoholszondák széles választékát kínáljuk a magyarországi piacon a legolcsóbban. Termékeink között megtalálhatók továbbá alkoholszondához csatlakoztatható nyomtatók és befúvószárak és csutorák is. Minden termékünket 1 év magyarországi garanciával értékesítünk. Viszonteladóknak kedvezmények, rendszeres akciók.

AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP a digitális alkoholszondák lelőhelye! Ezen az oldalon digitális alkoholszondákról találhat leírásokat és képeket. 2 típusú van AS-001 digitális alkohol szonda és AS-002 digitális alkohol szonda. Ezek az alkohol szondák meg is rendelhetőek a weboldalon keresztül. Ha bármilyen kérdése van keressen bizalommal

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Digitális alkoholszondák

Digitális alkoholszondák

A kulturált alkoholfogyasztáshoz hozzátartozik a mértékletesség is, aminek a betartásában sokat segíthetnek a különféle alkoholszondák, alkoholtesztek. Oldalunkon ezen készülékek széles választéka található a legegyszerűbb, igen kedvező árú belépő szintű készülékektől egészen a megbízható üzemanyagcellás hatósági kategóriás készülékekig. A kínálatunkban szereplő alkoholszondák egy része az Amerikai Közlekedési Minisztérium minősítésével is rendelkezik. Könnyebb betartani a szabályokat, ha van pontos visszajelzésünk.

Huszonötből egy emberrel az alkohol végez

Huszonötből egy emberrel az alkohol végez

Huszonötből egy haláleset az alkohol miatt következik be a világon - állítják kanadai kutatók. Európában a volt szovjet tagállamokban a legrosszabb a helyzet: ott minden hét emberből eggyel az italozás miatt kialakult betegségek végeznek.

Nem a válság okozza a munkahelyi stresszt?

Nem a válság okozza a munkahelyi stresszt?

A világ felgyorsult, mi pedig egyre többet 'stresszelünk'. Egy nemrég publikált felmérés szerint az élet minden területére beszivárgó jelenség legsúlyosabban dolgos énünket érinti, azaz a munkahely vált életünk legfőbb feszültségforrásává. Riasztó eredmény, hogy ez sokszor még a család feletti aggodalmakat is háttérbe szorítja, és sokan csak az alkoholt használják, mint lehetséges stresszoldót. Ifj. Serényi Jánost, az Értéktrend tanácsadó szakpszichológusát okokról és megoldásokról kérdeztük. Az Értéktrend Kft. felmérése magyarországi nagyvállalatok dolgozóit vizsgálta arra vonatkozóan, mit tartanak életük főbb feszültségforrásainak és hogyan keresik a megoldást problémáikra. Az eredmények a válság tükrében is megdöbbentőek. Kiderült, hogy az elmúlt két évben a legtöbb stresszt munkahelyi problémák okozták, háttérbe szorítva ezzel még a családi, társadalmi vagy egészségügyi aggodalmakat is. A felmérés másik szomorú tanulsága, hogy a stresszben élők a feszültséget első helyen alkohollal, dohányzással enyhítik, csak ezután próbálnak konstruktív megoldást keresni problémáikra, a jól bevált stresszkezelési eszközöket - például a sportot - pedig a többség nem alkalmazza.

Tuti menü