Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségmegőrzés - életmód képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Egészségmegőrzés - életmód - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Egészségmegőrzés - életmód
Keresés
Találatok száma - 21 db
A mindennapos lazítás technikája

A mindennapos lazítás technikája

Stressz leküzdésére mutatunk most be egy 6 lépésből álló gyakorlatot. 1. Feküdjön hanyatt a padlón, és csukja be a szemét. Vegyen mély lélegzetet kétszer, majd lélegezzen a szokott módon. 2. Engedje elernyedni a lábizmait: lazítsa el és pihentesse a bokáját, térdét, combját. 3. Nyomja ki a hasát, amennyire csak tudja; tartsa így néhány másodpercig, majd lazítsa el teljesen. Engedje szabadon emelkedni-süllyedni, ahogy a könnyed légzés diktálja.

A prosztata betegségek megelőzése:természetes módszerek

A prosztata betegségek megelőzése:természetes módszerek

Ötvenéves korára a férfiak mintegy 30 százalékának vizeletürítési gondjai vannak, és 70 éves korára 80 százalékuknál BPH, jóindulatú prosztata megnagyobbodás alakul ki. prosztata egészségének szempontjából igen fontos az egészséges szív- és érrendszer. A vér szállítja az oxigént és a tápanyagokat, valamint segítségével ürülnek ki a mérgező és salakanyagok a szervezet minden részéből, így a prosztatából is. A testedzés legjobb formái a séta, az úszás és a jóga. A hosszú kerékpárutak alatt a prosztatára nyomás nehezedik, míg a futás kerülendő, ha a prosztata meg van duzzadva.

A szalmonellafertőzés megelőzése

A szalmonellafertőzés megelőzése

A nyári hónapokban ugrásszerűen megnő a szalmonellafertőzések száma. A kellemetlen, sőt szélsőséges esetekben életveszélyes állapot azonban elkerülhető. Bánjunk körültekintően a rizikóélelmiszerekkel!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Alexander technika

Alexander technika

Az Alexander technika rendkívül hatékony testtudat erősítő módszer, mely ráébreszt arra, hogyan mennyiben befolyásolja egészségünket a helyes vagy helytelen testhasználat és megtanít arra, hogyan kontrollálható mindez. A módszer alapelveinek elsajátításával megszüntethetőek a felesleges feszültségek, melyek a helytelen testhasználatért felelősek és szükségtelen stresszt vagy fájdalmat okoznak. Megtanulható az is, hogyan tudunk kevesebb energia befektetéssel nagyobb teljesítményt elérni. Az oktatás egyéni foglalkozás keretében történik, melynek eredménye könnyed mozgás és kiegyensúlyozott életvitel. Több neves előadóművész és sportoló is alkalmazza a módszert.

Biorezonancia - Egészségrecept

Biorezonancia - Egészségrecept

Biorezonancia kezelés Óbudán az egészségmegőrzés jegyében. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Családállítás

Családállítás

A hellinger féle családfelállítás módszerével tökéletesen felfedezhetjük lelkünk múltbéli lenyomatait, azokat a családi dinamikákat, mintákat, amelyek megakadályozzák a lelki vitalitásunk kibontakozását. A módszer oldani is képes ezeket a blokkokat, és friss energiákkal tölti fel a lelket. A Lélek-sziget tréningjei, foglalkozásai, a családállító szakemberek, trénerek küldetése, hogy lehetőséged legyen a lélek erősítésére, a lelkierőd feltöltésére, ezen keresztül az egészséged megőrzésére, személyiséged mélyebb megismerésére. Fő profilunk a családállítás, de ezen kívül megtalálható a táncterápia, különböző tréningek, önismereti kurzusok, mentálhigiénés tréningek, és letölthető tananyagok.

Derékfájás kezelése - Alexander technika

Derékfájás kezelése - Alexander technika

Nincs egyedül a fájdalommal (legyen az derékfájás, hátfájás, fejfájás), ami napi szinten kínozza a mozgásban segítő testrészeket. Különösen a derékfájásban és hátfájásban szenvedő egyének félnek nagyon a lumbágó kialakulásától, amely az egyik legkegyetlenebb mozgásszervi betegség. Ha szeretne megszabadulni az előbb leírtaktól, akkor az Alexander technika a legjobb megoldás Önnek. Ha szeretne részletesebb információt szerezni erről a technikáról kérem tekintse meg honlapunkat!

DXN termékek Ausztria

DXN termékek Ausztria

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nn

Egészség Udvar

Egészség Udvar

Várjuk Szombathely szívében, hogy egészsége teljes legyen Rendelőnk a legmodernebb eszközökkel felszerelten várja önt. A legtöbb fogászati problémát orvosolni tudjuk, az egyszerűbb tömésektől kezdve, a gyökérkezelés, korona, híd, fogsor készítésen keresztül, a fogbalesetek ellátásáig. Ezeken felül az implantáslás, fogékszer ragasztás, vagy fogfehérítés is a fő tevékenységi körünkbe tartozik. Egyéb szervi problémáiba is tudunk segíteni, természetgyógyászati kezelésekkel. Bővebb felvilágosításért kérem hívjon minket,

Hirdetés
Fogíny gyulladás

Fogíny gyulladás

A fogágybetegség vagy fogínygyulladás egy összetett fogászati jelenség, melynek gyógyítása komoly szaktudást és felkészültséget igényel. Fogászati rendelőnkben felkészült parodontológus fogszakorvos foglalkozik a fogágybetegségek kezelésével. A fogínygyulladás kezelésének ára azonban csak egy alapos előzetes vizsgálat után állapítható meg nagy biztonsággal, amikor kezelőorvosa már ismeri a fogágybetegség kialakulásának okait és ez által az ideális kezelési módszert. Ha szeretne pontos képet kapni fogínygyulladása kezelésének áráról, akkor kérjen konzultációs időpontot a 36 1 / 361 ? 1222-es telefonszámon parodontológus szakorvosunkhoz.

G-OLDLake kombinált szauna

G-OLDLake kombinált szauna

A G-OLDLake Szauna az Ön otthonába viszi a szauna varázsát. Vállaljuk, komplett szaunák tervezését és kivitelezését a kisebb családi szaunától a 10-12 személyes közösségi szaunákig. Minőségi egyedi termékek egy életre! G-OLDLake szauna termékek választása egy kamatozó befektetés, mely egészségének megőrzését és immunrendszerének megerősítését szolgálja! Ön választ! Mi építünk. Több éves szauna gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal. Kiváló szakember gárdánk egyedileg tervezi és gyártja az adott helyiségbe pontosan illeszkedő izzasztó fürdőt

Hogyan őrizhetem meg az egészségem a Reiki használatával?

Hogyan őrizhetem meg az egészségem a Reiki használatával?

A Reiki egy olyan testi-lelki egészséget támogató alternatív gyógymód és életforma, melyet több millióan gyakorolnak szerte a világon. A Reiki azonban nemcsak egy kézrátételes energetikai gyógymód, ahogy azt legtöbben gondolják. A Reikis egy életforma is: az útmutatások követésével megvalósíthatod az aggodalom mentes életszemlélet, a negatív érzelmek elengedése, képesek leszel pozitívabban fordulni környezeted felé, megtanulhatod jobban értékelni az élet dolgait. A Reiki népszerűsége azért óriási, mert alkalmazásához nem szükségesek bonyolult ismeretek, különleges képességek és bárki képes azt elsajátítani rövid idő alatt.

Intim torna tanfolyam

Intim torna tanfolyam

A Kriston Intim Torna módszer a medencealapon elhelyezkedő izmok edzésén túl a tudatos egészségvédelem része, ami minden nő számára szükséges. A gát - a húgycső, a hüvely, a végbél területén lévő rejtett izmok -erősítése mellett megtanít a medence és a hasi szervek védelmére. A foglalkozásokat ne úgy képzeljük el, hogy óra elején elkezdjük a záróizmainkat szorítani és az óra végéig szorítunk. Először is megtanuljuk megérezni, és tudatosan kimozdítani a gát piciny izmait, majd egyre finomabb ügyesítő és erősítő gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Mivel ezek az izmok hamar fáradnak, néhány perces edzés után pihenésre van szükségük, ez alatt a tanítványokat igyekszünk ráébreszteni azokra a helyes és helytelen szokásainkra, amelyek befolyásolják szervezetünk női erejét. Célunk visszaszerezni a tudatosságot a medencénk területén, ami segít női létünk boldogabb megélésében.

Megelőzhetők-e a mozgásszervi betegségek?

Megelőzhetők-e a mozgásszervi betegségek?

Hazánkban a lakosság 20-30 százaléka, 2-3 millió ember szenved különböző reumatológiai megbetegedésekben vagy van időszakosan "reumás" panasza. A megelőzés általában azokban a betegségekben hatásos, melyek egy meghatározott okra vezethetők vissza (diftéria, gyermekbénulás stb.), vagy a szervezet öröklött hibája okozza a betegséget (például Down-kór). Milyen tényezők játszanak szerepet a reumás eredetű mozgásszervi betegségek megelőzésében

Minden harmadik magyar beteg

Minden harmadik magyar beteg

A számtalan prevenciós program dacára továbbra is nagyon rossz a magyarok egészségi állapota. Európa legtöbb országával szemben itthon érthetetlenül sokan halnak meg olyan betegségben, amelyet immár diagnosztizálni és gyógyítani is lehetne - állapítják meg a most zárult Jedlik Ányos program kutatói.

Nonstop Doctor

Nonstop Doctor

Hogyan lehet elkerülni a kórházak nyomasztó hangulatát, a fertőtlenítőszagot, a fájdalmakat, gyulladásokat, fertőzéseket, izom-, ízületi- és csontbetegségeket, vírusokat, baktériumokat, gombák és paraziták okozta megbetegedéseket? Egyszerűen! A modern orvostudomány és a fizika segítségével, mely megalkotta a Nonstop Doctor mini háziorvost. Ezzel a kezelőkészülékkel otthon, kényelmesen az ágyban fekve gyógyulhat bárki.

Protexin probiotikumok

Protexin probiotikumok

Miért van szükségem probiotikumra? Szervezetünket a barátságos, probiotikus baktériumok milliárdjai védik. A ?modern? életstílus és a helytelen táplálkozási szokások, a konzervált élelmiszerek, a nap, mint nap szervezetünkbe kerülő gyógyszerek és kemikáliák folyamatosan ártanak hasznos baktériumainknak. A segítő baktériumok lecsökkenése a sejtes immunválasz meggyengülését és a humorális immunválasz túlzott aktivitását eredményezheti. Fontos tehát, hogy az egészség fenntartása érdekében időről időre pótoljuk láthatatlan segítőinket. Nem mindegy viszont, hogy milyen probiotikumos készítményt választunk. Legyen benne minél többféle, humán eredetű, élő baktérium! Ezek egymás hatását erősítik, illetve kiegészítik. Legyen benne ?útravaló? (prebiotikum), hogy a baktériumok könnyebben elszaporodjanak.

Tuti menü