Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákos megbetegedés megelőzése képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Rákos megbetegedés megelőzése - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Rákos megbetegedés megelőzése
Keresés
Találatok száma - 8 db
A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

Számos élelmiszer és táplálkozási szokás segít csökkenteni a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát 1. A paprika óriási C- és A-vitamin-tartalma, valamint folsav- és kálium-tartalma miatt a rák elleni küzdelem egyik legjobb eszköze. 2. A keresztesvirágúak családjába tartozó káposzta, brokkoli, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, retek, fehérrépa, vizitorma mind-mind olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek gátolják a rákkeltő anyagok belépését a sejtekbe, és akadályozzák a daganatok kifejlődését

A lila édesburgonyában több a rákellenes összetevő

A lila édesburgonyában több a rákellenes összetevő

A Kansas Állami Egyetem egyik kutatója egy speciálisan kitenyésztett lila édesburgonya lehetséges egészségügyi előnyeit tanulmányozza, mivel a domináns lila szín miatt több rákellenes összetevőt tartalmaz.

A vegetáriánusokat kevésbé fenyegeti a rák

A vegetáriánusokat kevésbé fenyegeti a rák

A vegetáriánusoknál 12 százalékkal kisebb eséllyel fejlődik ki rák a húsevőkhöz képest, különösen a vérrák esetében nagy az eltérés - jelentették be brit kutatók. Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy a sok vörös- és feldolgozott húst evő embereknél nagyobb a gyomorrák aránya. A mostani, mintegy 60 ezer ember bevonásával készült tanulmány szerint a húsmentes étrenden élőknél ritkábban fordult elő a vér-, a hólyag- és a gyomorrák.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Bőrgyógyászati Rendelő - Fazekas utca

Bőrgyógyászati Rendelő - Fazekas utca

A bőrtünetek szinte mindig a szervezet működési zavaraira hívják fel a figyelmet! Nem mindig a bőr egyfajta szépséghibájára kell gondolnunk. Ezeknek a tüneteknek felismerésére és kezelésére adunk segítséget bőrgyógyászati magánrendelőinkben. Nálunk rendelő orvosaink magas szakmai színvonalat képviselnek, hosszú klinikai-és oktatói gyakorlatukkal, tudományos felkészültségükkel egyetemben végzik munkájukat. Orvosaink a következő szakterületen ajánlják fel segítségüket: Klinikai bőrgyógyászat - nemi gyógyászat és kozmetológia - Allergológia és immunológiai betegségek diagnózisa, és kezelése

Citromkúra

Citromkúra

A citromkúra a citrom magas c-vitamin (antioxidáns) tartalma miatt rendkívül hatékony segítség lehet a daganatos megbetegedések megelőzése terén. Bár a citrom, illetve a citromlé napi fogyasztása is ajánlott, magát a kúrát évente kétszer érdemes elvégezni. A citromkúra tisztítja, méregteleníti, illetve vitalizálja, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és természetes savakkal látja el szervezetünket, előbbi, jótékony hatásai miatt pedig a rákos megbetegedések elleni prevenció egyik hasznos eszköze lehet.

Hirdetés
Jobb a több D-vitamin?

Jobb a több D-vitamin?

A D-vitamin nélkülözhetetlen vitamin, melyet a nap sugárzásának hatására bőrünk is előállít, illetve egyes élelmiszerekben található meg. D-vitamin hiány esetén ajánlott a pótlás, de a többlet-bevitel jótékony hatása megkérdőjelezhető. Rák-megelőzésben betöltött szerepéről vastagbélrák és prosztatarák esetében végeztek vizsgálatokat.

Pozitív életszemlélettel a rák ellen

Pozitív életszemlélettel a rák ellen

Az utóbbi években egyre több olyan kutatás látott napvilágot, amelyben egyértelműen bebizonyították, hogy a daganatos betegségek megelőzésében fontos szerepet játszik az optimista, pozitív életszemlélet.

Tumormegelőzés ganoderma gombával

Tumormegelőzés ganoderma gombával

A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító és tumormegelőző hatású.

Tuti menü