Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákos megbetegedés megelőzése képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Rákos megbetegedés megelőzése - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Rákos megbetegedés megelőzése
Keresés
Találatok száma - 8 db
A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

Számos élelmiszer és táplálkozási szokás segít csökkenteni a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát 1. A paprika óriási C- és A-vitamin-tartalma, valamint folsav- és kálium-tartalma miatt a rák elleni küzdelem egyik legjobb eszköze. 2. A keresztesvirágúak családjába tartozó káposzta, brokkoli, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, retek, fehérrépa, vizitorma mind-mind olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek gátolják a rákkeltő anyagok belépését a sejtekbe, és akadályozzák a daganatok kifejlődését

A lila édesburgonyában több a rákellenes összetevő

A lila édesburgonyában több a rákellenes összetevő

A Kansas Állami Egyetem egyik kutatója egy speciálisan kitenyésztett lila édesburgonya lehetséges egészségügyi előnyeit tanulmányozza, mivel a domináns lila szín miatt több rákellenes összetevőt tartalmaz.

A vegetáriánusokat kevésbé fenyegeti a rák

A vegetáriánusokat kevésbé fenyegeti a rák

A vegetáriánusoknál 12 százalékkal kisebb eséllyel fejlődik ki rák a húsevőkhöz képest, különösen a vérrák esetében nagy az eltérés - jelentették be brit kutatók. Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy a sok vörös- és feldolgozott húst evő embereknél nagyobb a gyomorrák aránya. A mostani, mintegy 60 ezer ember bevonásával készült tanulmány szerint a húsmentes étrenden élőknél ritkábban fordult elő a vér-, a hólyag- és a gyomorrák.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Bőrgyógyászati Rendelő - Fazekas utca

Bőrgyógyászati Rendelő - Fazekas utca

A bőrtünetek szinte mindig a szervezet működési zavaraira hívják fel a figyelmet! Nem mindig a bőr egyfajta szépséghibájára kell gondolnunk. Ezeknek a tüneteknek felismerésére és kezelésére adunk segítséget bőrgyógyászati magánrendelőinkben. Nálunk rendelő orvosaink magas szakmai színvonalat képviselnek, hosszú klinikai-és oktatói gyakorlatukkal, tudományos felkészültségükkel egyetemben végzik munkájukat. Orvosaink a következő szakterületen ajánlják fel segítségüket: Klinikai bőrgyógyászat - nemi gyógyászat és kozmetológia - Allergológia és immunológiai betegségek diagnózisa, és kezelése

Citromkúra

Citromkúra

A citromkúra a citrom magas c-vitamin (antioxidáns) tartalma miatt rendkívül hatékony segítség lehet a daganatos megbetegedések megelőzése terén. Bár a citrom, illetve a citromlé napi fogyasztása is ajánlott, magát a kúrát évente kétszer érdemes elvégezni. A citromkúra tisztítja, méregteleníti, illetve vitalizálja, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és természetes savakkal látja el szervezetünket, előbbi, jótékony hatásai miatt pedig a rákos megbetegedések elleni prevenció egyik hasznos eszköze lehet.

Jobb a több D-vitamin?

Jobb a több D-vitamin?

A D-vitamin nélkülözhetetlen vitamin, melyet a nap sugárzásának hatására bőrünk is előállít, illetve egyes élelmiszerekben található meg. D-vitamin hiány esetén ajánlott a pótlás, de a többlet-bevitel jótékony hatása megkérdőjelezhető. Rák-megelőzésben betöltött szerepéről vastagbélrák és prosztatarák esetében végeztek vizsgálatokat.

Pozitív életszemlélettel a rák ellen

Pozitív életszemlélettel a rák ellen

Az utóbbi években egyre több olyan kutatás látott napvilágot, amelyben egyértelműen bebizonyították, hogy a daganatos betegségek megelőzésében fontos szerepet játszik az optimista, pozitív életszemlélet.

Tumormegelőzés ganoderma gombával

Tumormegelőzés ganoderma gombával

A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító és tumormegelőző hatású.

Tuti menü