Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szűrővizsgálatok - prevenció képes leírás - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu
részletek »

Szűrővizsgálatok - prevenció - Prevenció - betegség-megelőzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: prevencio.tlap.hu » Szűrővizsgálatok - prevenció
Keresés
Találatok száma - 15 db
Állapotfelmérés ESG vizsgálattal

Állapotfelmérés ESG vizsgálattal

Digitális szűrővizsgálat ESG méréssel, mely pár perc alatt fájdalommentesen elvégezhető. Gyors és pontos egészségi állapotvizsgálat orvosi konzultációval. Teljes körűen képet ad a szervezetben lévő folyamatokról, a már tüneteket okozó problémákról, hajlamokról, tendenciákról és szervezet tartalékairól is! Így elkerülheti a hosszú vizsgálatokat a sorban állást és az eredményt rögtön megkapja. Ha az eredmények alátámasztják, akkor a készülék és a vizsgálatot végző orvos speciális szakirányú szükségszerű kivizsgálásra hívja fel a figyelmét!

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben

A Medbiotech Diagnosztikai Komplex egy diagnosztizáló és kezelőkészülék is egyben, ami biorezonanciával és elektroakupunktúrával működik. Rengeteg féle vizsgálatot tud végezni, és több mint 81 féle kezelőprogrammal rendelkezik. Csak egy pár a sok vizsgálat közül, amit 85-90% pontossággal végez: SPED diagnosztika, Általános állapotfelmérés, Allergia teszt, Lokális diagnosztika, Hormonális kép alkotása, Azonnali vérkép meghatározása szúrás és vágás nélkül, Hormonális kép alkotása, Vitaminok, ásványi anyagok tesztelése, Baktériumok, vírusok, gombák jelenlétének, elterjedtségének tesztje, Parazita teszt, Homeopátia teszt stb, és még nagyon sokféle teszt és vizsgálat várja a betegeket.

Bőrgyógyászat Budapest

Bőrgyógyászat Budapest

Bőrgyógyászat Budapesten egészségpénztári ellátás keretében is. Bőrelváltozások, kiütések, anyajegyek, körömgomba, száraz bőr, bőrgyulladások (dermatitisz, ekcéma), övsömör, herpesz, szemölcs, gombás fertőzések, rovarcsípések és bármilyen jellegű egyéb bőrbetegségek kivizsgálása. Egyszerű és gyors bejelentkezési lehetőséggel.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

Az egészség egyik legnagyobb értékünk, éppen ezért minden, az egészségünket érintő kérdésben felelősséggel kell döntenünk. Fontos, hogy egészségügyi problémáink megoldásában a legjobb szakemberek segítsenek a legújabb orvosi ismeretek szerint. A Budai Egészségközpont ehhez kínál átfogó megoldást: célja, hogy tapasztalt, elismert orvosok magánpraxisainak összegyűjtésével megbízható egészségügyi hátteret és exkluzív szolgáltatásokat kínáljon minden partnerének.

Dr. Guba Áron-Veszprémi Érsebészet

Dr. Guba Áron-Veszprémi Érsebészet

Orvosi Diplomát 1979-ben kaptam Szegeden. 1983-ban sebész, 1988-ban érsebész szakorvos lettem. Jelenleg érsebészként Veszprémben dolgozom. A magánrendelésen ultrahangos érvizsgálatot / Doppler / visszérinjekciózást / sclerotherapiát / gyógyszer és gyógyászati segédeszköz / harisnya, rugalmas pólya / felírást, műtéti előjegyzést, különböző vizsgálatokra való beutalást / érfestés /valamint egészséges életmód tanácsadást, és egészségmegőrző felvilágosítást végzek.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat - Menedzserszűrés

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat - Menedzserszűrés

Az egészség mindennél fontosabb! A FŐNIX-MED foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatok és menedzserszűrések keretében képet kap dolgozói egészségi állapotáról. Igénybe veheti térítéses és finanszírozott betegszállításunkat. Magánrendeléseinken a vizsgálatokat vagy egyén módon, vagy szűrőprogramok keretében végezzük el. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Fogorvosi szűrővizsgálat

Fogorvosi szűrővizsgálat

Szeretettel várjuk Pácienseinket exkluzív felszereltségű, modern fogorvosi rendelőnkben, ahol fájdalommentes fogászati ellátást nyújtunk a legmagasabb szakmai színvonalon. A Fórum Dental Esztétikai Fogászat és Implantológia szolgáltatásai: általános fogászati kezelések, esztétikai fogászat, implantológia, altatásos fogászat, gyermekfogászat, szájsebészet. A fogászati szűrővizsgálatok elvégzését félévente javasoljuk. Amennyiben kezelésre, kontrollra vagy konzultációra jelentkezik, akkor megoldást nyújthat az online bejelentkezési felületünk is!

Gyermekfogászat a megelőzésért

Gyermekfogászat a megelőzésért

Képzeljen el egy fogászatot, ahol nincsen nyomasztó hangulat, nincs fejcsóválás, nincs türelmetlenkedés! Jöjjön el barátságos fogászatunkra a Corvin közbe, és olyan fehér mosollyal ajándékozzuk meg, hogy keresni fogja az alkalmakat, hogy megmutathassa! Nem csupán a fájdalmat szüntetjük meg. A fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés segítségével visszaadjuk fogai régi szépségét is. Gyermekfogászatunkra a legkisebbeket is várjuk! Teszünk róla, hogy az első látogatás ne félelmetes élmény legyen! Hívjon bizalommal.

Harmónia Életmód Centrum

Harmónia Életmód Centrum

2008. év végén sikerült álmunkat megvalósítani a Harmónia Életmód Centrum megnyitásával. Itt a gyógyászati segédeszköz eladás mellett egészségügyi és közérzetjavító szolgáltatásokat is nyújtunk. Orvosi rendeléseinken ortopéd szakorvos, allergológus, pszichológus áll vendégeink rendelkezésére. Szorosan az orvosainkkal együttműködve dolgozik természetgyógyászunk, csontkovácsunk, masszőreink és diplomás gyógytornászaink. Jól felszerelt tornaterem és infraszauna is szolgálja vendégeink felüdülését. Bármilyen egészségügyi problémával forduljon hozzánk bizalommal. Képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Kovácsi Gábor - természetgyógyász, reflexológus, füladdiktológus, gerincterapeuta Udvardy Gábor - gyógymasszőr Polyák-Varga Edina - gyógytornász, humán-kineziológus, Pilates oktató Bíró-Pék Henriett - gyógytornász Kristóf Károly - gyógytornász, a gyógypad kifejlesztője Ottományi Anna - jóga oktató Sümeginé dr. Tóth Piroska - jógaokatató Varga Péter - Tai Chi oktató, asztrológus, sorselemző Dr. Elek Emil Miklós, ortopéd szakorvos, gerincgyógyász Kun Zsuzsa okleveles pszichológus Dr. Bartalos János reumatológia reumatológus, belgyógyász, klinikai farmakol

Hirdetés
Milyen szűrésekre menj el?

Milyen szűrésekre menj el?

Minden életkorban van mi miatt aggódni, így a megelőzés sem marad üres fogalom. Lássuk csak, ötvenen túl hová érdemes bejelentkezned! Ha kapsz behívót, feltétlenül menj el Az úgynevezett szervezett népegészségügyi szűrővizsgálatok körébe jelenleg négy szűrővizsgálat tartozik. Ezekre behívót kell kapnia mindenkinek. 1. Az emlőszűrés: 45-65 év közötti nők számára kétévenként végezhető lágyrész-röntgenvizsgálattal (mammográfia). 2. A méhnyakszűrés: a 25-65 év közötti nők 3 évenként kapnak behívót sejtvizsgálatra (citológia); a nőgyógyászok a negatív lelet birtokában is az évenkénti szűrést ajánlják. 3. A vastag- és végbélszűrés - kísérleti programként -, 50-70 év közötti férfiak és nők számára kétévenkénti székletvizsgálattal történik. 4. A tüdőszűrés évente kötelező, erről rendszeresen értesítést küldenek. Akihez valamilyen oknál fogva nem érkezik meg a tájékoztató, az önként is felkeresheti az illetékes tüdőgondozót, de a szűrés elmulasztása nem jár semmilyen szankcióval.

Nem mindig hatékonyak a szűrővizsgálatok

Nem mindig hatékonyak a szűrővizsgálatok

Angol és amerikai szakértők ismét megkérdőjelezték több, rendszeresen végzett orvosi szűrővizsgálat hatékonyságát és hasznosságát, rámutatva arra, hogy a tájékoztatók szinte kizárólag a vizsgálatok rendszeres elvégzésének fontosságát és előnyeit hangsúlyozzák, elhallgatják viszont a veszélyeket és hibalehetőségeket. A téma jelentőségét jelzi, hogy a világ egyik legpatinásabb orvosi folyóirata, az angol Lancet szerkesztőségi cikkben foglalkozott a kérdéssel.

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok Budapest

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok Budapest

A nőgyógyászati szűrővizsgálat célja a rák megelőző állapotok felismerése, mivel akkor még időben kezelhető az elváltozás, megelőzhető a rákos betegség. A vizsgálat lényege az, hogy a méhszájról kenetet vesznek és elküldik mikroszkópos vizsgálatra. A vizsgálatot végző patológus látja, hogy a sejtek között van-e kóros sejt illetve gyanús jelek. Célunk az, hogy prémium minőségű egészségügyi szolgáltatásokat biztosítsunk a széles középosztály számára. Családi csomagjaink árképzésének és kedvezményeinek célja a családi költségvetés támogatása. Ezért árainkat betegeink anyagi lehetőségeihez igazítottuk. Kiváló ár-érték arányú szolgáltatást adunk betegeinknek, hálapénz nélkül is. Klinikánk hitelét eredményeink adják. Az alapítás óta eltelt négy évben folyamatosan fejlődünk. Új részlegekkel, munkatársakkal, technológiai beruházásokkal, szolgáljuk ki az Ön igényeit. Eredményeinket az Ön gyógyulásának hatékonyságával, valamint elégedettsége nyomon követésével mérjük.

Rák szűrővizsgálatok

Rák szűrővizsgálatok

A rák nem a halálos betegség szinonimája. A rák az esetek többségében akkor válik halálos betegséggé, ha nem ismerik fel időben. A szűrések a másodlagos megelőzés fegyvertárába tartoznak - az elsődleges megelőzés az életmódbeli tényezők sora. A szűrések célja a tüneteket és panaszokat még nem okozó daganatok és daganatelőtti állapotok felismerése a későbbi, súlyosabb következmények megelőzése érdekében. HIV/AIDS szűrés Méhnyakrák-szűrés Mentális zavarok korai felismerését célzó szűrés Mozgásszervi szűrés Prosztatarák szűrés Vastagbélrák-szűrés

Schüssler arcdiagnosztika

Schüssler arcdiagnosztika

Számos (akár még rejtett) betegség ismerhető fel az arcdiagnosztika segítségével, mivel a bőrünkön nyomot hagynak a különböző elváltozások. Időben felismerve a jeleket, megelőzhető például a visszér, az aranyér, vagy kezelhető a depresszió, hogy csak néhány példát említsünk. A Schüssler arcdiagnosztika megmutatja, mennyi ásványi só hiányzik a szervezetből, melyek könnyedén és természetes úton pótolhatók. Információk a sókról, az elemzés és a kezelések részletei megtekinthetők a természetgyógyász weboldalán.

Tüdőszűrés: mikor kötelező, mikor ajánlott?

Tüdőszűrés: mikor kötelező, mikor ajánlott?

Tüdőszűrés: mikor kötelező, mikor ajánlott? A korai, tünetmentes szakban kiemelt nagyszámú, köztük több mint félezer fertőző beteg időben elkezdett kezelése miatt még mindig jelentős népegészségügyi tényező a tüdőszűrő. A tüdőszűrést a XX. század elején még Európa szerte népbetegségként pusztító tuberkulózis (tbc, tüdőgümőkor) korai felfedezésére vezették be. Akkor gyakran családokat és közösségeket megtizedelő fertőző betegség egyik jellegzetessége, hogy sokáig tünetmentesen zajlik, de, ha véletlenül készült egy mellkasfelvétel, amire akkor már lehetőség adódott, akkor gyakran egészségesnek tűnő egyénnél is felfedezték a tüdőbetegség korai jeleit. 1970-1980 között az egyre csökkenő számú, nyilvántartásba vett tbc-s betegek 60-70%-át szűrővizsgálattal fedezték fel. Ezekben az években már egyre jobban körvonalazódott egy másik, jelentős tüdőbetegség, a tüdőrák folyamatos emelkedése, amely megbetegedések eleinte a tbc szűrések során váltak nyilvánvalóvá. A növekvő számú tüdőrákosok 45-50 százalékát is szűréssel fedezték fel eleinte.

Tuti menü